Broj 365

OPASAN NAPAD KRALJA UHLJEBA! Godinu i pol ne dolazi na posao, ima 15 tisuća kuna plaću i auto! On je autor 7-satnog videa o žičari

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 27. studenoga, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Čitajte sve o opasnom napadu kralja uhljeba! Tko je Vladimir Gruborović? Mama mu je išla u razred s Bandićem, u Uredu gradonačelnika ima 15 tisuća kuna plaću, godinu i pol ne dolazi na posao… No, to nije sve. Djevojka mu je autorica projekta žičare, a on je autor 7-satnog videa o žičari.

Tjednik 7dnevno donosi sve o obiteljskim tajnama predsjednika zagrebačkog HDZ-a. Mislav Herman lobira protiv svoje maćehe Mirne Šitum?


Most ima plan – s Timom Oreškovićem osvojiti Zagreb!

Na površinu izlaze kadrovske slabosti uoči lokalnih izbora. Plenkovićevi kandidati za župane bit će Darko Milinović i Božidar Kalmeta.Tihomir Dujmović u novoj kolumni piše: Na Kaptolu trebamo Stepinca, a Tuđmana u Banskim dvorima!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI