Broj 366

NAJTEŽA HIPOTEKA RADOVANA FUCHSA! Mogu li ozbiljni skandali njegova sina naškoditi dobrom ministru?

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 4. prosinca, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik 7dnevno donosi sve oko skandaloznog privatnog i poslovnog života sina Radovana Fuchsa, uglednog ministra znanosti i obrazovanja. “Najteža hipoteka Radovana Fuchsa!” Mogu li ozbiljni financijski skandali njegova sina naškoditi dobrom ministru?

Najpoznatiji beogradski novinar Milomir Marić tvrdi: Koča Popović Tuđmana je zvao cinkarošem jer je mnoge crnogorske generale poslao na Goli otok!


Plenković je smijenio svoju ženu iz Odbora za državnu službu. Ana-Maslać Plenković želi se držati podalje od poslova vezanih uz politiku.

Upitan je ulazak Hrvatske u Schengen! Istraga Europske komisije zbog optužbi iz Danske za brutalan odnos prema migrantima!Kolinda je opsjednuta zdravom hranom! Kao da sluša prvu damu Sanju Musić-Milanović!

Anušićeva mreža za Slavoniju! Cilj je srušiti Penavu i marginalizirati Šeksa!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI