Broj 368

Kaptol uoči Božića priprema pobunu protiv Plenkovića: Ne žele da se crkve izuzmu iz mjera, nego da ih se usuglasi s logikom!

Kaptol uoči Božića priprema pobunu protiv Plenkovića: Ne žele da se crkve izuzmu iz mjera, nego da ih se usuglasi s logikom!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 18. prosinca, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Kaptol uoči Božića priprema pobunu protiv Plenkovića. Ne žele da se crkve izuzmu iz mjera, nego da ih se usuglasi s logikom.


Skrivene veze zagrebačkog gradonačelnika s novim vodstvom SDP-a. Brat Natalije Price-Oreški je u SDP-u, a žena mu radi u Gradu Zagrebu kod Bandića!

Najpoznatija zviždačica reagira na otkriće da državni odvjetnik sa 70 godina traži produljenje mandata. Vesna Balenović: Bajić treba odgovarati pred sudom!



Iznenadni heroj Hrvata iz BiH! Milanovićevu hercegovačku mrežu čine moćni poduzetnici koji ga savjetuju o situaciji u susjednoj državi.

Koliko će Tomislav Ćorić još opstati? Plenković je svjestan da je Ćorić najslabija karika njegove vlade.

Zlatko Canjuga uz svetište gradi shopping centar za 25 milijuna kuna.

Josip Jurčević piše o svim zamkama sporazuma s Italijom o isključivom gospodarskom pojasu.

Pročitajte ispovijest Ivana Aralice, uvaženog akademika i velikog pisca, po mnogima Krležina nasljednika, povodom njegova 90. rođendana.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI