Broj 369

TJEDNIK 7DNEVNO OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA! Veliki razdor u Stožeru: Svađaju se i međusobno jedva da razgovaraju!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je ovog tjedna dan ranije, od četvrtka, 24. prosinca, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik je na kioscima u četvrtak zbog toga što je u petak Božić, ujedno i neradni dan. Također će idući broj biti na kioscima u četvrtak, 31. prosinca, jer je u petak, 1. siječnja, prvi dan nove godine, ujedno i neradni dan.

Nakon ovih blagdanskih izdanja, 7dnevno će nastaviti izlaziti petkom, kao što inače izlazi kad se s tim danima ne oklopi neki od praznika.

U novom broju čitajte sve o velikom razdoru u Stožeru – svađaju se i međusobno jedva da razgovaraju.

Tjednik 7dnevno donosi ispovijest natrofejnijeg aktivnog rukometnog izbornika uoči Svjetskog prvenstva u Egiptu i Olimpijskih igara u Japanu. “Uspjeh djevojaka s Ćamilom na čelu poruka je nade”, rekao je Lino Červar.Pročitajte božićnu poslanicu omiljenog svećenika. Don Anđelko Kaćunko: Teologija epidemije “virusa” bezbož(ić)ja…

Doznajte sve o novom planu kojim Vlada želi preokrenuti otpor i ljude uvjeriti da se moraju cijepiti protiv koronavirusa. Glavni promotori su Luka Modrić i Nina Badrić.

Upoznajte doktora koji je spasio Plenkovića – dao mu je čarobni japanski lijek!

Tjednik doznaje: zamjenici državnih odvjetnika klade se – Mladen Bajić po sili zakona neće ove godine u starosnu mirovinu.

Čitajte sve o političkoj igri Dražena Barišića, bivšeg gradonačelnika Velike Gorice. HDZ je u strahu od tog ključnog aktera afere Janaf.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI