Broj 370

TJEDNIK 7DNEVNO OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA! Emil Tedeschi je državni tajkun broj 1! Neobična sprega moćnog bogataša i državnog vrha!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od četvrtka 31. prosinca, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Kao i prošli broj, i ovaj izlazi dan ranije – u četvrtak umjesto u petak, zbog toga što je u petak, 1. siječnja neradni dan.

Tjednik 7dnevno doznaje – sanacija poplave kod Vrgorca vodi do prevare od 100 milijuna kuna.


Čitajte sve o kadroviranju u HDZ-u i velikoj bitci za Nadzorni odbor INA-e.

Pavle Kalinić nikad žešći: Još jedan jaki potres sada bi bio poguban!Koncesija za ogromne količine vode razotkrila je neobičnu spregu moćnog bogataša i državnog vrha. Emil Tedeschi je državni tajkun broj 1. Finalni uspon doživio je na privatnim i poslovnim vezama s Milanovićem i Plenkovićem.

Čitajte sve o problemima na početku najvažnije kampanje Vlade. Capak je preko noći postao nacionalni predmet sprdnje.

Tjednik donosi priču o Bandićevom novom savjetniku. Za suradnju je ključan faktor Mate Radeljić.

Prva dama Sanja Musić-Milanović preuzima glavnu ulogu u promoviranju cijepljenja.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj četvrtak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI