Broj 371

EMOTIVNI BBB BRUNO LEROTIĆ ZA 7DNEVNO O KAOSU U PETRINJI: ‘Vojnici su me pitali što da rade!’

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 8. siječnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Emotivni BBB Bruno Lerotić svjedoči o kaosu u Petrinji. “Vojnici su me pitali što da rade. Obećali smo ovim jadnim ljudima da će sve biti OK, ne odlazimo dok to ne ispunimo”, rekao je Bruno za 7dnevno.


U tjedniku čitajte sve o leglu HDZ-ovih uhljeba. Potres je razotkrio sve krimene Crvenog križa.

Plenkovićev superman! Vanđelić uz NO INA-e vodi obnove Zagreba i Banovine.Izmišljeni skandal? “Ubij Srbina” Pupovcu je vikao – Srbin!

Šef Sindikata policije dokazao je da sukoba nije bilo. Trut je lagao da se navijači tuku, a kleveta je kazneno djelo, piše tjednik 7dnevno.

Tomašević se u Petrinji lažno predstavljao? Odoru civilne zaštite posudio je od Bandića!

DORH istražuje! Sprema se smjena župana Žinića zbog loše obnove kuća iz 90-ih.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.objaviti

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI