Broj 372

TJEDNIK 7DNEVNO ANALIZIRA! Šest razloga zbog kojih je Plenković u ovom trenutku najbolji za Hrvatsku (i 6 kontraargumenata)!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 15. siječnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik 7dnevno donosi analizu bizarne teorije o srpskom prokletstvu Banije. Po toj teoriji za razorni potres kriva je mračna hrvatska povijest u kojoj su pobijeni milijuni Srba.

Tko je Goran Jutriša? Misteriozni pravnik koji zapravo vodi potresni stožer. Premijer je svog najbližeg suradnika postavio u potresni stožer kako bi osigurao da sve prođe kako treba.

Tjednik 7dnevno donosi šest razloga zbog kojih je Plenković u ovom trenutku najbolji premijer. Donosi i šest kontraargumenata. Smirenim pristupom u krizama permijer je osigurao titulu idealnog političara za ovo vrijeme.

Tjednik 7dnevno doznaje! Europski kriminalci na crnom tržištu plaćaju za hrvatsku putovnicu 15.000 eura.Pročitajte analizu o upitnoj nacionalnoj sigurnosti Hrvatske zbog duge tradicije svojnih državljana na čelu tajnih službi i u vrhu politike. Moćni Francuzi – Zvonimir Frka Petešić drži premijerov ured, a Daniel Markić sve špijune u zemlji.

Doznajte sve o aferi Vodnjan. Duh korupcije Danka Končara zbog projekta od 500 milijuna eura opsjeda vodnjanska zemljišta.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI