Broj 374

U TJEDNIKU 7DNEVNO ČITAJTE: Kali se novi vođa HDZ-a! U tajnosti je započeo projekt ‘Plenkovićev nasljednik’!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 29. siječnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

U tajnosti je započeo projekt ‘Plenkovićev nasljednik’. U Europskom parlamentu kali se novi vođa HDZ-a sa snažnom domoljubnom orijentacijom i podrškom iz pozadine. Karlo Ressler u ovakvoj ulozi predstavlja golemo iznenađenje.

7dnevno donosi sve o slomu hrvatskog procjepljivanja. Brojne zemlje EU-a već su odgovorile na Pfizerovu neisporuku cjepiva, no u Hrvatskoj nema reakcija.


HDZ se rješava svog skandaloznog sisačko-moslavačkog župana zbog njegovih afera s brojnim nekretninama. Žinićev nasljednik je mlada nada Ivan Celjak.

Šokantno bogatstvo hrvatskih župana! Tjednik 7dnevno donosi detaljan popis svih plaća, nekretnina, automobila i ušteđevina ljudi koje plaćate, a ne znate tko su.Novi Milan genijalnih penzionera! Mandžukić i Ibrahimović – vremešne zvijezde financijski inferiornog kluba!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI