Broj 375

KONAČNI POVRATAK TOMISLAVA KARAMARKA! Ide u borbu za gradonačelnika Zagreba!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 5. veljače, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik donosi sve o konačnom povratku Tomislava Karamarka koji ide u borbu za gradonačelnika Zagreba.

Borba za MORH Kotromanovića i Krstičevića! Sto milijuna razdora, Banožić ide za župana!

Država je stečajem legalizirala pljačku. Stečajevi danas služe kao nastavak privatizacije.

Miro Tuđman nije zaslužio žalosni politikanski oproštaj. Samo dva dana prije njegove smrti u Saboru i oko njega događale su se žalosne rasprave preko njegovih potrošenih pluća.HRT-ov seks-skandal skriveni jenapad na uglednu sutkinju, piše 7dnevno. Supruga Mislava Stipića natječe se za Turudićevu nasljednicu!

Tajna Katarine Periše Čakarun: Moćnoj urednici muž je šef SOA-e Centar Zagreb.

Autoimuna bolest mogla bi prekinuti vladavinu Milana Bandića – bolestan je, teško će izaći na izbore.

Problemi mesara: braći Pivac Kraš klizi prema Srbiji.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI