Broj 377

Papa Franjo je odlučio: Blaženi Alojzije Stepinac postaje svetac!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 19. veljače, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Doznajte tko su šefovi najvećih kladioničarskih tvrtki. Tjednik 7dnevno donosi tko su moćni ljudi zbog kojih je Vlada otvorila kladionice i kockarnice: SUPERSPORT – Danko Ćorić, 847 mil. kuna prihoda, HRVATSKA LUTRIJA – Mario Musa, 673 mil. kuna prihoda, HATTRICK-PSK – Jerko Šarić, 614 mil. kuna prihoda, GERMANIA – Ivan Korać, 157 mil. kuna prihoda.

Papa Franjo je odlučio – Stepinac postaje svetac. Papine poruke prenijeli su velikodostojnici Svete Stolice, prefekt Kongregacije za bogoštovlje i disciplinu sakramenata, kardinal Robert Sarah, 9. veljače u Rimu, i iskusni nuncij, nadbiskup Giorgio Lingua, 10. veljače u Krašiću.

Tjednik 7dnevno analizira – Andrej Plenković je fenomen ako ponovno pobijedi na lokalnim izborima. Postao je bahat, cjepivo ne stiže prema planu, nema prepoznatljivih kandidata, međutim i na parlamentarnim izborima svi su mu predviđali debakl!

Iz Ureda predsjednika iscurio je plan za pravosuđe. Zoran Milanović želi mladu odvjetnicu Lidiju Horvat umjesto Đure Sesse.Seks-afera na HRT-u! Doznajte sve o tajnoj vezi Stipićevih službenih putova i bugarske diplomatkinje.

Upoznajte ljepšu verziju Šešelja! Milica Đurđević srpska je Karolina Vidović-Krišto!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI