Broj 383

VELIKI VODIČ U 10 KORAKA! Ovo su svi načini na koje možete legalno izbjeći ovrhe lihvarskih agencija!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 2. travnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik 7dnevno donosi veliki vodič! Doznajte koji su to svi načini na koje možete legalno izbjeći ovrhe lihvarskih agencija! Otkrijte 10 koraka kako biste na sufu pobijedili agencije koje su ilegalno kupile vaše dugove. Guverner Vujčić posredno priznaje da je HNB kriv za sivu zonu oko otkupa dugova.

Isti ciljevi, slična izvedba! Tjednik 7dnevno ukazuje na pet dodirnih točaka u napadima dvaju Z.M.-a (Zorana Milanovića i Zdravka Mamića).


Čitajte sve o nekretninama Milorada Pupovca, među kojima su luksuzna kuća i elitni prostori.

Vlč. Sudac službeno ne radi, ali nešto se događa! Slijedi li njegov veliki povratak na mala vrata?Novi biznis Ivice Mudrinića! U Fortenovi štiti interese radnika!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI