Broj 384

PLENKOVIĆ U UŽASNOJ SITUACIJI! Odgovornost za ljudske živote težak je teret!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 9. travnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik 7dnevno analizira – zašto se baš nitko, pa čak ni Plenković, ne usudi spomenuti predsjednikove afere? Boje li se protivnici novih napada ako potegnu neki Milanovićev skandal?

Nitko ne želi posao Vilija Beroša! Premijera svi odbijaju jer nisu ludi uzeti propali resor.


Andrej Plenković je u užasnoj poziciji. Odgovornost za ljudske živote je težak teret. Pogriješio je s cjepivima, zbog dugova nema lijekova, a sustav je iznevjerio nedužnu djecu.

U 7dnevno čitajte i analizu Tihomira Dujmovića – pada li Vlada nakon izbora zbog cijepljenja, veledrogerija, Borga, Pupovca, Milanovića…Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI