Broj 388

OSVETA KNINSKE KRALJICE! Josipa Rimac s Marićem u istrazi destabilizira Vladu, a to je tek početak!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 7. svibnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

HDZ strahuje od proširenja istrage u aferi Vjetroelektrane i osvete bivše kninske kraljice. Josipa Rimac sa Zdravkom Marićem u istrazi destabilizira Vladu, a to je tek početak!


BBB otkriva svoju stranu incidenta u Borovu Selu. Večer prije Zvezdin navijač je pored murala policajcima pjevao četničke pjesme!

Čitajte sve o svađi i listi veleposlanika. Milanović kupuje vrijeme do izbora jer će Klisovića poslati u London.Profesor Josip Jurčević piše predizborni podsjetnik za one koji opet žele Titov trg.

Tjednik 7dnevno donosi sve o ulozi župana Blaženka Bobana u akciji paljenja seta filma 666 u Dalmaciji.

Trumpov milijarder uznemirio Varaždin. Bogataš došao na suđenje bivšem šefu smetlišta i želi Pripuzovo carstvo.

Tjednik piše: Filipović je žrtva prljave kampanje. Sve jači napadi znak su sve sigurnijeg ulaska u drugi krug.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI