Broj 390

ŠKORINA BITKA ZA ZAGREB! Treba napraviti ovih 10 stvari: ‘Ključ’ su dogovori s HDZ-om i crkvom te Bandićevi birači

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 21. svibnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Čitajte sve o Škorinoj bitci za Zagreb i o deset stvari koje treba napraviti. Ključ su dogovori s HDZ-om i crkvom te Bandićevi birači.

Tjednik donosi ekskluzivnu ispovijest Stanka Banića, bivšeg direktora Tankerske plovidbe. “Oružje za obranu Zadra kupovao sam od Cosa nostre”, rekao je za tjednik 7dnevno.


Doznajte tko su Tomaševićevi ljudi za grad. Ovo je cijeli tim za preuzimanje Zagreba.

Čitajte sve o političkoj pozadini afere! Stoji li Vaso iza Dijane Zadravec?Tjednik piše o Grbinovom debaklu i povratku Račana na čelo partije.

On je prijetnja Plenkoviću! Anušić je sada najmoćniji HDZ-ovac.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI