Broj 391

PRVI PUT CIJELA ISTINA O MATI RIMCU! Projekt hrvatskog Elona Muska, za koji je Plenković osigurao 1,5 mlrd. kuna iz Europe, izazvao skandal!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 28. svibnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik 7dnevno najavljuje: Prvi put cijela istina o Mati Rimcu! Projekt hrvatskog Elona Muska, za koji je Plenković osigurao 1,5 milijardi kuna iz Europe, izazvao je skandal!

Iz Ministarstva financija procurila tajna! Sve namirnice koje će poskupjeti do jeseni: inflacija diže cijene kruha, mlijeka i ulja, nakon toga će znatno poskupjeti i mesto, voda, struja, plin, gorivo.


Don Kaćunko: Uzinić se vara o homofobiji, problem su te sklonosti među klerom!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI