Broj 392

TRGOVAC ORUŽJEM OTKRIVA: Avioni Rafale mogli su se kupiti za 600 milijuna eura!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 4. lipnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Trgovac oružjem za 7dnevno otkriva: Avioni Rafale mogli su se kupiti za 600 milijuna eura. Milanović, koji inače skače na svaki Plenkovićev mig, nije rekao ni riječ protiv posla od milijardu eura.


Bomba upozorenja na Laništu! Kriminalna scena u Zagrebu opet se budi. Upravo se sprema novi veliki mafijaški obračun.

Šok na Prisavlju: Srpski dnevnik uskoro na HRT-u!Osveta Plenkoviću! Vanđelić razotkrio matu Rimca: Cijela njegova poslovna koncepcija je neodrživa!

Jelenino nasljeđe od dva milijuna kuna! Tomašević će morati raditi sa Škorinom huškačkom agencijom.

Tjednik 7dnevno donosi 10 razloga zašto je dobro što je Tomašević pobijedio.

Gradski kuloari bruje da će se dogovoriti: Radio 101 prvi je Tomaševićev test odnosa s Pripuzom.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI