Broj 395

NAJVEĆI SKANDAL ZORANA MILANOVIĆA? Tjednik 7dnevno otkriva sve detalje tajnog posla u Albaniji od 15 milijuna eura!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 25. lipnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik donosi “najveći skandal Zorana Milanovića” i otkriva detalje tajnog posla u Albaniji od 15  milijuna eura.

Piše o vezi Mamićeva odvjetnika i suca istrage – pritvor mu je određen tek kada je sudac Vinko Mioč otišao na godišnji odmor.


Tjednik donosi životnu ispovijest Stanka Banića: “Na Šuškovu zapovijed Miro Barešić je pokopan na Mirogoju pod tuđim imenom”.

Hrvatski sinonim za vrhunski nogomet! Ima li života za reprezentaciju nakon Luke Modrića?Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI