Broj 396

NAJVEĆI MISTERIJ AKCIJE USKOK-a! Kako je moćna direktorica Martina Bienenfeld uspjela izbjeći pritvor?

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 2. srpnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Doznajte sve o najvećem misteriju akcije USKOK-a! Kako je Martina Bienenfeld uspjela  izbjeći pritvor? Šefica Turističke zajednice surađivala je s tvrtkama bračnog para Klapčić i samo njima dodjeljivala kućice. Svjedoci govore da su se kućice jednako dobivale od moćne direktorice Turističke zajednice Zagreba kao i od Bandića.

Tjednik piše o prvom skandalu Nikole Vukovića i Možemo!. Naime, izgleda kako je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević šefa Holdinga postavio potpuno ilegalno. Nije proveo natječaj i kadrovira kao Milan Bandić. Nije smio zaposliti čovjeka koji je već jednom dobio otkaz i otpremninu.


Slučaj ‘robova Nepalaca’ nastoji se zataškati! U tjedniku čitajte sve o tajnoj vezi ‘robovlasnika s Visa’ i Ranka Ostojića.

Upoznajte mladu nadu SDP-a. Mateja Medlobi je mozak rezolucije Freda Matića.Sezona se klima! Zbog debakla s cijepljenjem ostajemo bez milijardi iz EU-a.

Tihomir Dujmović: Milanović uz Mesićevu pomoć priprema rušenje i procesuiranje HDZ-a.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI