Broj 398

Nova alkoholna afera vinkovačkog ginekologa kojega se rodilje boje! Dr. Nikolu Kolaka policija je uhvatila pijanog za vrijeme dežurstva, dobio je otkaz, ali opet radi!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 16. srpnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Čitajte o novoj alkoholnoj aferi vinkovačkog ginekologa kojega se rodilje boje! Dr. Nikolu Kolaka policija je uhvatila pijanog za vrijeme dežurstva, dobio je otkaz, ali nakon intervencije opet radi! Kako saznajemo, 4. lipnja zbog intervencije ‘odozgo’ Upravno ga je vijeće primilo natrag uz uvjet liječenja od alkoholizma.

Milanović sada želi Orsata Miljenića na Vrhovnom sudu! Predsjednik vjeruje da samo on i Đurđević zadovoljavaju njegove kriterije. Izbori bliski HDZ-u otkrivaju da bi Miljenić mogao biti prihvatljiv i Plenkoviću.


Konstruira se paralelna istina o Bandićevoj smrti! Priče Natalije Price i svjedoka su različite, a policija ne govori što su bube snimile.

Bivši šef koncerna Agrokor Ivica Todorić dosjeom Agrokor teško optužuje! Tužbama Washingtonu i Londonu žestoko kreće na bivšu ministricu Martinu Dalić i Plenkovića.Tjednik piše i o novoj rekonstrukciji Vlade! Ove jeseni umjesto Beroša, Ćorića i Vučković dolaze Ćorušić, Filipović i Majdak!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI