Broj 402

INTERESA! DORH mora dignuti optužnice protiv 29 časnika Armije BiH zbog zločina nad Hrvatima!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 13. kolovoza, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Čitajte sve o najvrućoj hrvatskoj političkoj temi! DORH mora dignuti optužnice protiv 29 časnikaArmije BiH zbog zločina nad Hrvatima! Hrvatska je dužna odgovoriti na sramotni zahtjev da procesuira svoje ratne zapovjednike iz operacije Bljesak.

Ministica Nikolina je spasila sezonu! Zadržati goste i u rujnu plan je koji Brnjac već provodi.

Umirovljeni diplomat Frane Krnić otkriva: Tuđmanov genijalan potez bio je što je angažirao jugoslavenske diplomate.

Domaćica ‘Marinera’. I vi možete ljetovati kod lijepe Škorine tajnice u Betini.Karlovački slikar amater čije slike vise na zidovima DORH-a. Slike muža glavne državne odvjetnice Zlate Hrvoj Šipek intrigiraju tužitelje i optužene. I u Državnom odvjetništvu propituju se radi li se o potencijalnom sukobu interesa.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

 

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI