Broj 403

ONA JE NAŠA NAJBOGATIJA DIONIČARKA! Lara Puharić je uspješna poslovna žena, bila je u top deset vlasnika dionica Luke Ploče, Ingre i Tiska

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 20. kolovoza, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Upoznajte Laru Puharić koja je naša najbogatija dioničarka. Mlada Makaranka je upješna poslovna žena. Bila je u top deset vlasnika dionica Luke Ploče, Ingre i Tiska.

Čitajte o tome tko su najsposobnije karike Vlade! Ovo su Plenkovićeve žene koje mu donose uspjeh!

 šef Hrvatskih šuma pod Jandrokovićevom je zaštitom. Uhićen je lani, a i dalje je na čelu državne tvrtke i potpisao je ugovor od 240 milijuna s EU-om.

Stvara se nova desna opcija: Škoro, sestra Vesna, Vrkljan i Vidović-Krišto.Ivan Lovrinović moli za razum: Uvodimo euro bez rasprave, a EU se guši u dugovima!

Je li ovo Božinovićev najveći poraz? Našu policiju prvu u EU-u nadzirat će zbog migranata.

Nova prilika Vilija Beroša: Od rujna kreće pokušaj mini reforme zdravstva.

 

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI