Broj 406

POVJESNIČAR O SRPSKOJ PRAVOSLAVNOJ CRKVI: ‘Ima ulogu velikosrbijanske imperijalne agenture!’ Iznio je i pomalo šokantan zaključak!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 10. rujna, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Vrh HDZ-a podržava neeksponiranog urednika HTV-a. Ivo Kujundžuć studirao je kod Marija Plenkovića, a bio je diplomat u Mađarskoj i veleposlanik u Makedoniji.

Čitajte sve o guvernerovom životu na visokoj nozi. Tjednik piše: Borisa Vujčića više zanimaju partiji nego prešutni minusi građana

Povjesničar Josip Jurčević razrađuje tezu o Srpskoj pravoslavnoj crkvi kao terorističkoj organizaciji.Čitajte sve o Šeksu koji u tajnoj akciji ujedinjavanja desnice dogovara novog lidera.

Tjednik iznosi sumnje u legalnost popisa stanovništva i piše da su se dogovorili da povećaju broj Srba u Hrvatskoj.

Čitajte o trećem krugu izbora za Vrhovni sud. O Kseniji Turković će se i njih dvojica složiti za pet minuta.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

 

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI