Broj 414

PLENKOVIĆEV TAJNI PLAN ZA OSVAJANJE ZAGREBA I SPLITA! Dva najveća grada idu prema bankrotu. Tomaševića i Puljka financijski vodi u propast!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 5. studenoga, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

U tjedniku 7dnevno čitajte sve o Plenkovićevom tajnom planu za osvajanje Zagreba i Splita. Dva najveća grada idu prema bankrotu, Tomaševića i Puljka financijski uništava i vodi u propast.

Čitajte sve o nevjerojatnim verbalnim sukobima na liniji MORH-Pantovčak koji su, tvrdi tjednik, dio dobro i dugo planirane političke strategija. Glavni cilj je okupiti ljevicu i desnicu te srušiti Plenkovića.


Tjednik piše o nizu poteza s Pantovčaka koji ukazuju na to da je prividno ulagivanje desnici samo krinka za opasne rabote te tvrdi da je Milanović u interesnoj mreži Udbe.

Ako se pitate koliko Ivo Sanader još mora ležati u Remetincu, tjednik donosi odgovor i na to pitanje. Računica obrane je u najgorem slučaju još 3,5 godina, a u najboljem slučaju još godinu i pol.Čitajte i priču o ‘zviždačima’ u Hrvatskoj. Izgleda kako je prijedlog izmjena i dopuna aktualnog Zakona o prijaviteljima korupcije opet samo farsa vladajućih.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI