Broj 419

KLJUČNI RUSKI AGENT ZORAN M.: Tajne veze spajaju Milorada Dodika i Pantovčak. Evo što donosi istraga bosanskih službi!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 10. prosinca, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

U tjedniku čitajte sve o tajnim vezama koje spajaju Milorada Dodika i Pantovčak. Tjednik se pita ima li “ključni ruski agent Zoran M.” dugove prema Rusima koji su posredno sudjelovali u financiranju njegove kampanje pa uz Dodika, Čovića i Vučića destabilizira BiH. Piše i kako je u ožujku ove godine, bez znanja BiH, uz dozvolu RS-a, ispod rijeke Save Crodux Ivana Čermaka položio 450 metara plinovodnih cijevi.

Tjednik ekskluzivno donosi prvu ispovijest Fikreta Abdića za hrvatske medije nakon deset godina: “Todorić je završio isto kao i ja zbog velikih rezultata. Moja životna misija je opet pokrenuti moj Agrokomerc.”

Čitajte sve o tome što se krije iza referenduma Mosta o Covidu. Cilj inicijative nije Stožer, nego rušenje vlasti.

Tjednik donosi temu o tome kako milijarde EU-a nitko neće zbog nadzora europskih tužitelja. Rok istječe za sedam mjeseci, a vlada strah.Ostale teme o kojima 7dnevno piše:

Plenković napokon ima favorita za svog nasljednika – ministra Josipa Aladrovića.

U Schengen nećemo dok ne prestanemo batinati izbjeglice. Plenković ne može ostvariti četiri ambiciozna plana.

Svi bježe iz DORH-a zbog plaća i Bajića, Hrvoj-Šipek je u problemima.

Branimir Glavaš prvi put iznosi svoju istinu: “Imam dokaz da je Merčep u vrijeme ubojstva obitelji Zec bio u Americi.”

Okrenuo se protiv gazde – Marčinko započeo rat s Mamićem.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI