Broj 421

VJERSKI FANATICI ODANI DŽAFEROVIĆU! Tjednik 7dnevno donosi popis mudžahedina zbog kojih predsjednik Zoran Milanović nije otišao u BiH

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 24. prosinca, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik 7dnevno donosi popis mudžahedina zbog kojih predsjednik Zoran Milanović nije otišao u posjet BiH. Radi se o vjerskim fanaticima odanima članu Predsjedništva BiH, Šefiku Džaferoviću, kojeg predsjednik naziva udbašem iz Zenice i sponzorom mudžahedina. Dokument zeničke policije povezuje islamske vjerske ekstremiste s neprijateljem hrvatskog predsjednika.

Ako se pitate što se događa s Tomislavom Karamarkom, evo odgovora! Bivši šef HDZ-a na putu je da postane vjerski fanatik. Potpuno se posvetio Bogu. U svijet duhovnosti ga je uveo egzorcist, fra Smiljan Kožul.

Tjednik se prisjeća čovjeka kojeg su se mnogi bojali. Tuta je zadnje dane proveo na Blidinju koje je očistio od Bošnjaka.U tjedniku čitajte i sljedeće teme:

Premijer zatajio velik vanjskopolitički poraz! Težak udarac iz Bruxellesa za Plenkovića.

Dragan Kovačević samo je kolateralna žrtva. Zet Mate Granića dokazuje HDZ-ovo preuzimanje JANAF-a.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI