Broj 422

HRVAT RUŠI VUČIĆA! Plenkovićev spin-doktor vodi kampanju protiv šefa Srbije, angažirala ga je skupina bliska Borisu Tadiću

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 24. prosinca, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik piše: Hrvat ruši Vučića! Plenkovićev spin-doktor vodi kampanju protiv šefa Srbije. Borisa Maleševića angažirala je skupina bliska Borisu Tadiću, a financiraju ga Amerikanci.

Čitajte sve o ozbiljnoj bračnoj krizi u obitelji Grabar-Kitarović i doznajte je li Kolinda doista na korak do razvoda.

Todorić otkriva kako funkcionira utjecaj Vlade na pravosuđe: Davor Božinović osobno odlazi u DORH i naređuje.U tjedniku čitajte i ostale teme:

Milanović svjesno krši Ustav! Predsjednik ne bira sredstva u napadima na premijera. Ne poštuje zakletvu, pričom o krađi covid potpisa potiče na prosvjede.

Neuspjeh projekta mladi lavovi HDZ-a! Pozitivno je iznenadio samo mladi Slavonac.

Najsnažniji na desnici na pogon bračnog para! Raspudići su preuzeli Most.

Zdravko Marić ne može kontrolirati inflaciju! Prijeti novi slom gospodarstva.

Vladislav Veselica iz JANAF-a prijavljen da je plivačici dao milijunske poslove.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI