Broj 427

U NOVOM BROJU TJEDNIKA 7DNEVNO ČITAJTE: Plenković ima plan! Horvat je bivši, poznato je ime novog ministra: Premijer ga je nedavno razriješio da bi ga doveo na čelo Ministarstva

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 4. veljače, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

OTKRIVAMO PLENKOVIĆEV PLAN: Preokrenut će trend orkestriranih afera! Poznato je ime i novog ministra graditeljstva – Goran Jutriša naslijedit će Darka Horvata: Početkom godine razriješen je dužnosti zamjenika glavne tajnice Vlade a se smatra da je počela priprema za njegovo preuzimanje Ministarstva.

7DNEVNO donosi i veliku usporedba dvojice šefova Ureda premijera: Zoki je preživio Sauchu, može li Plenković Frku?

Bivši vlasnik Agrokora u lipnju očekuje ključno pomoć od SAD-a! Amerikanci mogu dotući Plenkovićevu Vladu u Arbitraži s Todorićem!Hercegovački projekt bjegunca od pravosuđa: Mamić u Ljubuškom osniva svoj nogometni klub i ulaže milijune!

Božica Jelušić, blistava autorica poezije na kajkavskom književnom jeziku: “Upravo je za zgražanje kako govori premjer! Trećina njegova vokabulara su pretopljenice i posuđenice iz toga klempavoga engleskog!”

Plinska kriza prerasta u ozbiljnu prijetnju: Poskupljenja su tek počela, stiže nam novi val siromaštva!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI