Broj 434

PLENKOVIĆEVI ‘STRUČNJACI’ SU NAMAGARČILI PLENKOVIĆA: Ovo je jedna od najvećih blamaža u premijerskom mandatu! Fijasko vodi do rekonstrukcije Vlade prije ljeta

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 25. ožujka, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Nije bilo bombe! Donosimo veliku priču s Markovog trga! Plenkovićevi ‘stručnjaci’ su namagarčili Plenkovića: Jedna od najvežih blamaža u premijerskom mandatu vodi do rekonstrukcije Vlade prije ljeta.

Čitajte sve i o novom sukobu Milanovića i Plenkovića! Nacionalna sigurnost je ugrožena: “Nova serija sukoba zbog drona za potpunu međunarodnu sramotu! Predsjedniku i premijeru važniji je njihov rat od ruske agresije!”

Kontroverzije oko Božinovića i u HDZ-u ne staju: Donosimo nove teorije zavjere o optužnicama i uhićenjima ministara.

Što radi šef Vrhovnog suda? Uvodi reda u pravosuđe! Sudac Dobronić novi je heroj ovršenih! Njegova najnovija odluka mogući je izlaz nezakonito ovršenima iz dužničkog ropstva.Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI