Broj 436

SVE TAJNE I TIJESNE VEZE: Anušić je godinama ministrici Tramišak davao dvije držvne plaće. Plenković je sve znao!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 8. travnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Premijer je pod pritiskom SAD-a oštro krenuo u čistku ministara! Donosimo kako su Amerikanci iskoristili rekonstrukciju Vlade za micanje ‘ruskih igrača’.

Otkrivamo i tko je zaslužan za veliki prelazak s Moskve na Washington predsjednika Zorana Milanovića.

Pišemo o još jednoj u nizu optužnica iza koje stoji Mladen Bajić. Afera Cibona novi je primjer lošeg djelovanja USKOK-a i DORH-a.

Svakako ne propustite pročitati i o financijskim makinacijama župana i njegove miljenice: Župan Ivan Anušić je godinama ministrici Nataši Tramišak nezakonito davao dvije državne plaće. Premijer Plenković je sve to znao?Tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI