Broj 457

HVARSKA VEZA! Josip Šurjak bio je dopredsjednik studentske udruge kada je predsjednik bio Plenković, a Damir Škugor trebao je postati šef HEP-a

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 2. kolovoza, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Najmoćniji političari niječu svoje veze s dvojicom uhićenih! Hvarska veza pod hipotekom kradljivaca milijardi iz INA-e: Josip Šurjak bio je dopredsjednik studentske udruge kada je predsjednik bio Plenković, a Damir Škugor trebao je postati šef HEP-a.

Aleksandar Vučić stvara lažni dojam u javnosti: Nastavak velikosrpskog divljanaj kako bi sakrio konačni gubitak Kosova: Napadi na Hrvatsku služe da se ne vide njegove katastrofe.

Prijevremenih izbora sada sigurno neće biti! Promjena strategije: Prvo treći mandat pa odlakaz u Bruxelles!

Platforma Možemo potpuno se raspala: Sandra Benčić baš nikada neće postati premijerka!Želimir Poljak, bivši poslovni partner Hrvatske gospodarske komote, optužuje njezina predsjednika: Dokazi protiv Luke Burilovića iz prve ruke! HGK je prekinuo poslovnu suradnju s mojom tvrtkom kada sam odbio izdavati račune za nepostojeće usluge’

Facebook Comments

Loading...
DIJELI