Broj 460

OPTUŽENI ZA KRAĐU MILIJARDU KUNA POD ZAŠTITOM DUBOKE DRŽAVE! Josip Šurjak iz zatvora zastupa državnu agenciju koju tuže za 333 milijuna kuna

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 23. rujna, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Donosimo: Optuženi za krađu milijardu kuna pod zaštitom duboke države! Josip Šurjak iz zatvora zastupa državnu agenciju CERP koju tuže za 333 milijuna kuna! Ni jedna državna institucija još nije otkazala zastupanje odvjetničkom društvu Šurjak i partneri. USKOK je Husiću i Škugoru zamrznuo imovinu, a Šurjaku nisu ni nekretnine ni udjele odvjetničkog društva. Supruga Ivana Šurjak i dalje je na upravljačkoj funkciji Prekršajnog suda, nije razriješena kao Mirela Alerić Puklin.

HDZ-ovci dokumentirano otkrivaju Butkovićeve financijske makinacije! Afera Mrtvaška: Kamo je nestalo 56 milijuna kuna? Ministar Butković i državni tajnik Bilaver iz fondova EU- a izvukli 81 milijun kuna za projekt koji stoji 25 milijuna!?

Raščišćavanje odnosa u kaotičnim okolnostima: Bračni par Dalić u epicentru svih afera ove Vlade: Niko hoće 4 milijuna, Martina ne može pomoći.

Svaka sličnost je slučajna? Vučićeva formula za Plenkovića: Šaka jada hrvatskih terorista.Bivši načelnik krim-policije zavladao klubom iz Maksimira: Zdravko Mamić više ne kontrolira Dinamo! Krešimir Antolić potpuno je preuzeo klub, pridobio je i predsjednika Mirka Barišića.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI