Broj 486

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 24. ožujka, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Bivši glavni državni odvjetnik na vrhuncu svoje međunarodne karijere! Bajić pripremio hašku optužnicu protiv Putina: Podržavaju ga Amerikanci, mogao bi se ozbiljno zamjeriti Rusima!

Ljudi iz neposredne blizine Marija Banožića otkrivaju: Namjerno kasni jer misli da će tako ispasti faca: Uvjeren je da Dekanićevo uhićenje usmjereno prema njemu!

I jesu i nisu imovina HNB-a! Kamo je nestalo 26 milijardi eura hrvatskih deviznih rezervi?

Nova kombinacija za Andrejeve ambicije: Plenkoviću se otvara mogućnost da postane glavni tajnik NATO-a! Priča o stanu ministrova sina otkriva tko stoji iza J&T banke: Tajna bankarska veza Radimira Čačića i Fuchsa juniora za otkup dugova: Od banaka i društava za naplatu potraživanja otkupljuje dugove Čačićeve Coning grupacije!

Vođa HDZ-ove desnice puca od optimizma! Anušić u Americi učvrstio svoju poziciju u zemlji: Dobio je političku potporu i tvornicu s 4500 zaposlenih!

Facebook Comments

Loading...
DIJELI