Broj322

7dnevno

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od petka 10. travnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Pročitajte sve o zagrebačkoj katedrali koja se obnavlja punih trideset godina, a tek nakon potresa počet će pravi radovi. 7Dnevno piše da je toranj pao jer Bozanić stopira radove godinama.

Donosimo priču o heroju Vinogradske bolnice kojem su ukrali identitet. Cilj prljave kampanje je da se Mario Zovak ne može prijaviti na novi natječaj za ravnatelja.

Pročitajte: Perspektiva za Hrvatsku, sa ili bez COVID-a-19, nije baš obećavajuća na nadnevak 10. travanja 2020. Koronavirus je ubio ustaše i partizane!

Pitamo je li ministar Beroš zaista Superman. Zašto nije reagirao na niz Kujundžićevih afera?Konstatiramo i da Hrvatska gubi svoje nebo, Krstičević je odustao od ratnog zrakoplovstva.

Od ovog broja za 7Dnevno piše i Josip Jović.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI