Pozvala građane da izađu na izbore i glasaju za promjene: Mrak Taritaš otkrila što joj se kod Bandića sviđa

Screenshot

Voditelju Zoranu Šprajcu darovala je plavu orhideju.

U jučerašnjem RTL Direktu gostovala je kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu Anka Mrak Taritaš. Na samom početku voditelju Zoranu Šprajcu poklonila je teglu s cvijećem, točnije orhideju kazavši da je primijetila da postoji običaj na RTL-u da se poklanja cvijeće. Aludirala je time na nedavnog gosta emisije RTL Danas, Milana Bandića, koji je voditeljici Mirjani Hrgio poklonio buket cvijeća.

“Ja vama neću rezano nego ću u tegli, gore ovako plavo kao što su zagrebačke boje, samo ga trebate zalijevati”, kazala je Mrak Taritaš i dala Šprajcu cvijeće sugerirajući mu da ga zalijeva kako bi opstalo do sljedećeg puta kad dođe u goste.

Šprajc i Mrak Taritaš osvrnuli su se na početku na jučerašni veliki transparent u centru Zagreba koje je postavila inicijativa Zagreb je NAŠ, a kojim su pozvali birače da glasaju protiv Bandića natpisom “Totalna prevara”. Iako Tomislav Tomašević iz Zagreb je NAŠ nije direktno spomenuo Mrak Taritaš, ona je kazala da je glasanje protiv Bandić glasanje za Mrak Taritaš, odnosno las za promjene.

Voditelju Zoranu Šprajcu darovala je plavu orhideju. (više…)

Original možete pronaći na www.zagreb.infoFacebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI