DORH zbog “slučaja stan” istražuje pomoćnika ministra branitelja?

screenshot google maps

Nadležno državno odvjetništvo obaviješteno je da policija provodi radnje iz svoje nadležnosti - stoji u kratkom odgovoru. 

Danas je na razgovor u policiju pozvan Mario Vrbanić, čovjek koji je optužio pomoćnika ministra branitelja da mu je sugerirao provalu u prazan stan, piše Telegram.

Za Telegram je Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru potvrdilo da se istražuje slučajpomoćnika ministra branitelja Nenada Križića koji je Mariju Vrbaniću sugerirao da provali u prazan stan kako bi riješio svoj stambeni problem.

Nadležno državno odvjetništvo obaviješteno je da policija provodi radnje iz svoje nadležnosti – stoji u kratkom odgovoru.

Na pitanje je li istina da je njegov pomoćnik jednom branitelju dao do znanja da bi mogao provaliti u jedan prazan stan, ministar Tomo Medved je odgovorio:

“Poznat mi je taj predmet, zatražio sam cjelokupno izvješće o korespondenciji. Ono što znam, ne radi se hrvatskom branitelju, radi se o skrbniku majke čiji je drugi sin počinio suicid 2011. godine. Utvrdit ćemo sve okolnosti, a ako je došlo do propusta odgovorna osoba ni u kojem slučaju ne može i ne smije tako korespondirati”, rekao je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI