(FOTO) ‘Ustaše su ubili Johna Lennona jer je njegov pravi otac bio četnički vođa Draža Mihailović’

screenshot

Srbijanskim medijima već godinama kola priča o tome kako je John Lennon (1940.-1980.), engleski glazbenik, skladatelj, tekstopisac, pjevač i gitarist najpopularnije glazbene grupe 20. stoljeća, Beatlesa, zapravo sin srpskoga gerilca i četničkog generala Dragoljuba Draže Mihailovića (1893.-1946.).

To bi značilo da je Mihailović postao otac s 47 godina.

Službeno, otac Johna Lennona bio je Alfred Lennon (1912.-1976.) koji je radio kao portir u hotelu i perač suđa; a majka mu je bila Julia Lennon rođ. Stanley (1914.-1958.) koja je radila kao konobarica i domaćica.

No, prema pisanju alternativnih srpskih portala, “Mihailović je Juliju upoznao u Češkoj u Pragu, gdje je po zadatku obavljao špijunske obavještajne poslove. Julia mu je bila engleska veza i tako su njih dvoje postali ljubavnici”.

“Nakon premještaja u Jugoslaviju, Draža je zahtijevao da ga rasporede u Ljubljanu, kako bi se lakše mogao da viđati s njom koja je u to vrijeme boravila u Švicarskoj.Pošto se rodio John, Julijin muž Alfred ubrzo je doznao da on nije njegov otac pa je napustio Juliju. Ona je pak sina povjerila na čuvanje sestri. Kada su Nijemci okupirali Jugoslaviju te kada je Mihailović postao vođa četnika, ustaše su doznali da mu je Julia bila ljubavnica te da s njom ima sina pa su odlučili ubiti i majku i dijete.

Tako je navodno Julija nastradala u prometnoj nesreći prelazeći ulicu, dok je zapravo prava istina da su je ubili ustaše.

Ustaše su pokušali ubiti i Johna Lennona i to nekoliko puta.

Na kraju su potplatili narkomana Marka Davida Chapmana koji je ubio Lennona u New Yorku 1980. godine”, navode srpski mediji.

Evo i “dokaza”:

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI