‘IZ KRVI I BOLI NIKNUT ĆE CVIJEĆE’! Torcida uputila poziv: U goste im stiže heroj obrane Vukovara Ivan Anđelić-Doktor

Goran Mehkek/Cropix

Idućeg petka 18. studenog obilježit će se još jedna tužna obljetnica pada Vukovara. Iz kluba navijača Hajduka Torcida su priopćili kako im u goste stiže vukovarski heroj, Ivan Anđelić Doktor.

“Tijekom cijele godine tako i sada kada nam se približava tužna obljetnica, s poštovanjem i zahvalnošću prisjećamo se neprocjenjive žrtve i nadljudskog herojstva grada Vukovara, njegovih neustrašivih branitelja i stanovnika.

Prisjećamo se i štujemo one koji su na oltar domovine položili ono najvrjednije” – svoje živote, svih ranjenih i nestalih, njihovih obitelji te svih koji su te 1991. hrabro stali na branik Domovine.

Jedan od njih je i naš gost Ivan Anđelić Doktor koji će nam svoju životnu priču i ratni put ispričati u četvrtak (10.studenog 2022.) u KNH Torcida od 20 sati.

Pozivamo sve naše članove i naše prijatelje da dođu i zajedno poslušamo svjedočanstvo legendarnog vukovarskog zapovjednika Ivana Anđelića Doktora.‘Iz krvi i bola niknut će cvijeće, Torcida nikad zaboravit neće Vukovar’,  stoji u pozivu iz Torcide.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI