Kod Zadra se snima serija o Oluji

Medjugorje-info.com

U zadarskom se zakeđu snima ratna serija o akciji Oluja. Nova televizijska serija Joška Lokasa prati šestoricu hrvatskih vojnika koji se nađu u neprijateljskom obruču.

“Snimili smo prve scene u zadarskom zaleđu, kod Jasenica, i zadovoljni smo onim što smo napravili”, kaže Joško Lokas, scenarist i autor serije ‘Nestali’ koja se jučer počela snimati u zaleđu Zadra. Mini dramsku serija od četiri povezane epizode u trajanju od 50 minuta snima HRT u suradnji s producentskom tvrtkom Clinica studio, a redatelj je Kristijan Milić, u čijem se opusu ističe nekoliko značajnih filmova ratne tematike (‘Živi i mrtvi’, ‘Broj 55’, suradnja na projektu ‘General’…).

“Ideja za seriju rodila se u meni prije desetak godina, no zapravo je u sebi nosim puno duže iz vremena kada su mnogi moji frendovi umjesto na studij otišli u rat. Ja sam kao student Hrvatskog jezika i književnosti slušao njihove priče i upravo su me te njihove priče inspirirale da napravim seriju sasvim drugačiju od drugih”, govori Lokas, koji je u svojoj bogatoj poslovnoj biografiji zabilježio i rad na serijama ‘Mamutica’ i ‘Operacija Kajman’, piše Jutarnji list.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI