SPLITSKI DOMOVINSKI POKRET UDARIO PO HDZ-u! ‘Deveta bojna HOS-a zaslužuje nagradu. Bez mrlje su’

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nakon što je naš portal  jučer objavio kandidaturu IX. bojne HOS-a za nagradu Grada Splita, te činjenici da je kandidatura zbog nedovoljnog broja glasova Komisije odbijena a zbog čeg je svoje nezadovoljstvo iznio i zapovjednik te postrojbe Maro Skejo, o svemu se očitovao i oglasio i splitski ogranak Domovinskog pokreta.

Kritizirajući tajnika HDZ-a Tomislava Prljevića koji nije bio za nagrađivanje splitskih hosovaca, izravno su se okomili na vladajući HDZ:

“Da je HDZ odavno skrenuo u lijevo i okrenuo leđa hrvatskim braniteljima i udrugama proizašlih iz domovinskog rata koje su, njih desetak, predložile javno priznanje IX. bojni HOS-a, vidljivo je iz ishoda glasovanja na komisiji za dodjelu javnih priznanja Grada Splita” objavili su na svom Facebooku.

“Bojna bez mrlje, bojna za koju zna-ne samo Split već i čitava Hrvatska ovom je prigodom ostala bez zasluženog priznanja- Skupne nagrade grada Splita zahvaljujući pojedincima”,dodali su iz Domovinskog pokreta Split.Podsjetimo, za ovaj prijedlog koji je iniciran od Udruga proizašlih iz Domovinskog rata, glasala su samo četiri člana komisije: Igor Stanišić – predsjednik HGS (Kerum), Božo Zadro – zamjenik predsjednika, Ante Jukić (HDZ) i Jelena Kovačić (MOST)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI