SVAKA ČAST! BRANITELJ: ‘Prodajem i motor. Deset obitelji koje nikad nisu bile na moru, poslat ću na ljetovanje’

Osim što je ratovanjem i višemjesečnim zatočeništvom u logoru dao svoj obol Hrvatskoj, a osobiro Vukovaru, Predrag Mišić godinama unazad organizator je brojnih akcija kojima pomaže svojim socijalno ugroženim sugrađanima.

Osim što je djeci jednog razreda kninske osnovne škole kupio tablete, Mišić je danima uoči Uskrsa prikupljao donacije za pakete koje je, također, uručio slabije situiranim Vukovarcima.

Predrag Mišić ovih je dana na aukciju stavio i svoj motor. Zbog čega, otkrio je za naš portal:

“Šaljem ih u Omiš”

“Želim deset vukovarskih obitelji koje nikada nisu bile na moru, poslati na ljetovanje. Mjesto na koje ih planiram poslati je Omiš jer tamo imam ljude na koje mogu računati”, otkriva nam Mišić i dodaje:“Potvrđeno je besplatno ljetovanje u deset apartmana, pa bi po mojoj procjeni na more moglo otići i do 50 ljudi, članova obitelji. Ja se ovim putem zahvaljujem empatičnim vlasnicima apartmana koji su shvatili bit ove akcije. Također, tu je i “Društvo prijatelja Hajduka” iz toga grada, bez kojih bi sve ovo bilo teško realizirati”.

“Platit ću im put novcem od prodanog motora”

Predrag Mišić je, kaže, uspio isposlovati apartmane, no obzirom da je riječ o slabo situiranim osobama, svjestan je da im treba platiti put i da će im za boravak na moru ipak trebati više od samog spavanja:

“Radim na tome da prikupim deset paketa sa hranom i svim potrebnim namirnicama kako bi te obitelji na moru bile izvrgnute što manjem trošku. Također, dao sam i motor na aukciju, pa bi im tim novcem platio put do Omiša”, ispričao je za Dnevno vukovarski branitelj.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI