TUŽNA VIJEST: Iznenada preminuo heroj Domovinskog rata Siniša Mataija Rambo

Screenshot

U Vukovaru preminuo je još jednog heroja Domovinskog rata, nenadano je u 55. godini života preminuo Siniša Mataija Rambo (Vukovar 3.12.1965 . – † Zagreb 9.5.2020.)

Siniša Mataija Rambo je bio nevjerojatno hrabar i spretan, uvijek tu kad treba pomoći. Zadnje je spasio Damira Markuša i Širokog koji su u opasnom pro­boju jednostavno zaspali od umora.

Tužna vijest šokirala je Mataijine prijatelje suborce koji su se od junaka Domovinskog rata oprostili putem Facebooka.

“Ne mogu vjerovati. Umro je Rambo, Siniša Mataija. Pa što se još može dogoditi. Dragi prijatelju, nikad te nećemo zaboraviti mi Hosovci sa Sajmišta. Obitelji sućut, stvara se nebeska vojska, anđeli naši. Jučer je Igor s njim pričao, još jučer, a danas…Hvala ti na svemu legendo i počivaj u miru brate naš.

Igor, ja i Rambo, u sretnim vremenima. U proboju, izranjavani, gladni, umorni od bitaka i hodanja kroz nepoznato, Igor i ja, leđima naslonjeni jedan na drugoga, od svega toga zaspali. Kolona krenula, mi ostali. Rambo je shvatio da nas nema, vratio se kroz kukuruz, koji nikad nije bio tako visok ko te godine. Probudio nas, digao, spasio. Stigli kolonu, stigli do slobode”, napisao je na Facebooku vukovarski branitelj, HOS-ovac Damir Markuš, otkrivši da će se sprovod održati u Vukovaru.“Zagrlila ga hrvatska gruda za koju se toliko borio i toliko volio. Slika nastala nakon proboja u jednom hotelu u Vinkovcima, kad smo se oprali. Lice ratnika sve govori. Naš Rambo, nećeš biti zaboravljen”, dodao je Markuš u drugom statusu.

Od “Ramba” se oprostio i Damir Radnić, istaknuti HOS-ovac, također vukovarski heroj.

“Prijatelj, brat, heroj, čovjek.  Siniša Mataija Rambo, Vukovar 3.12.1965 . – † Zagreb 9.5.2020. Najbolji među nama prvi nas napuštaju!”, napisao je.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI