MIGRANT IZ SOMALIJE IZVEO NAPAD U ITALIJI: Nožem izbo i 5-godišnje dijete

Nakon sinoćnje potjere talijanska policija privela je Somalijaca koji je u subotu, oko 19 sati, ranio pet osoba u poznatoj talijanskoj turističkoj destinaciji na Jadranskom moru – gradu Riminiju.

Muškarac je agresivno odgovorio na provjeru karata u međugradskom autobusu kojim se vozio. Iz ruksaka je izvadio nož i zadao ubodne rane kontrolorima i obližnjim putnicima, a nožem u grlo ubo je i petogodišnjeg dječaka čiji je život spašen tijekom bolničke operacije tijekom noći.

Nakon panike počinitelj je zahtijevao da vozač zaustavi autobus i pobjegao. Nakon više od sat vremena privela ga je policija.


Danas ujutro vijećnik za sigurnost Jamil Sadegholvaad komentirao je incident objavom na Facebooku. “Tko poštuje zakone i pravila, tko živi u ovoj zemlji i osjeća da je ona njegova u svakom pogledu (dijete je sutra moralo krenuti u prvi razred), važan je dio naše zajedniceS druge strane, oni koji ovdje dođu sa zakonom noža moraju biti podvrgnuti najvećoj kazni predviđenoj postojećim zakonima i to se mora provoditi. …“

Facebook CommentsLoading...
DIJELI