Možete govoriti kontra mene i kontra moga bića, al’ neću da čujem ništa, ništa kontra Šavorića!

screenshot/N1

Nije lako našemu premijeru Andreju Plenkoviću. Afera hotmail ga je potpuno izbacila iz premijerskog sedla. Svakodnevno ga opsjedaju novinari i pitaju o svim detaljima u svezi te afere, a čini se da ga najviše pogađa pitanje o Šavoriću.

Tako je bilo i nakon sjednice Središnjeg odbora HDZ-a, kada je premijer prokomentirao novu informaciju vezanu za najam Šavorićevog ureda u svrhu snimanja predizbornog spota ‘Vjerodostojno’.‘HDZ je angažirao agenciju za zakup prostora, organizaciju snimanja spotova, na koji način i kako je agencija regulirala s drugima taj proces nije bio na nama, nisam bio u tijeku. Unex je druga strana što se tiče HDZ-a, sve što su oni za nas učinili u toj kampanji je bilo plaćeno, rekao je Plenković, a prenosi N1.
No, kada su novinari inzistirali na odgovoru tko je točno pozvao Šavorića, Plenković je vrlo arogantno odgovorio – ‘Što bih ja vama otkrivao takve detalje koji nisu bitni, kojih se na kraju krajeva ni ne sjećam? Iz toga odgovora svima je postalo jasno da je afera hotmail dodatno istanjila živce Andreju Plenkoviću a spominjanje Šavorića posebno ga iritira i destabilizira.

Njegovi oponenti pomalo uživaju u tome, pa su mu neki već posvetili jedan šaljiv stih ‘Ništa kontra Šavorića’ po uzoru na onu legendarnu pjesmu Dine Dvornika ‘Ništa kontra Splita’! Tko zna možda će na izvještajnom Saboru HDZ-a Plenković, ako ga budu pitali za Šavorića umjesto odgovora zapjevati:’ Možete govoriti kontra mene i kontra moga bića, al’ neću da čujem ništa, ništa kontra Šavorića!

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI