S predsjednicom u Moskvu ide Cvitan, ali i Bandić – u drugom avionu. Tko zna, možda im se još pridruže Bajić i Sanader, u trećem!

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Čini se, da je samo u Hrvatskoj, zemlji svakojakih čudesa, moguće da u Moskvu isti dan kad i predsjednica ide u službeni posjet Rusiji idu i gradonačenik Bandić i glavni državni odvjetnik koji ga istražuje, bez obzira putuju li u jednom ili dva aviona. Možda je to i jedinstvena prilika da njih dvojica, uz votku i kavijar, jedan drugom pruže kažiprst i kažu: 'Mir, mir nitko nije kriv'!

Već je poput prvotravanjske šale odjeknula vijest da predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović u službeni posjet Rusiji, koji bi se trebao dogoditi 18. listopada ove godine vodi i glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana, ali da istodobno u Moskvu putuje i  zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.
Tako N1 piše kako će s predsjednicom u Rusiju ići i glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan, a novinarka Nove TV Sabina Tandara pak doznaje kako u Rusiju ide i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. A nakon što je ova vijest prilično odjeknula u javnosti naknadno je pojašnjeno da će glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan u Rusiji potpisati program suradnje između Državnog odvjetništva RH i Generalnog tužiteljstva Ruske Federacije. U Rusiju će putovati s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović, no vratit će se komercijalnim letom. Ali u Rusiju putuje i delegacija Grada Zagreba na čelu s gradonačelnikom Milanom Bandićem.
No, bilo kako bilo, čini se, da je samo u Hrvatskoj, zemlji svakojakih čudesa, moguće da u Moskvu isti dan kad i predsjednica ide u službeni posjet Rusiji idu i gradonačenik Bandić i glavni državni odvjetnik koji ga istražuje, bez obzira putuju li u jednom ili dva aviona. Možda je to i jedinstvena prilika da njih dvojica, uz votku i kavijar, jedan drugom pruže kažiprst i kažu: ‘Mir, mir nitko nije kriv’!
Tko zna, možda im se još pridruže i Bajić i Sanader, koji u Moskvu dolete nekim trećim avionom.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI