(VIDEO) Ako vam je dug nastao prije 9.12.2011. godine niste ga dužni platiti nikakvim fantomskim tvrtkama kao što su SVEA EKONOMI, EOS Matrix!

Iz udruge Blokirani upozoravaju – ako su vam računi u neprekidnoj blokadi od prosinca 2011. godine, možete FINA-i predati zahtjev za odblokadu! To se odnosi i na sva otkupljena dugovanja EOS Matrixa, Svea Ekonomi i brojnih drugih lihvarskih institucija koji danonoćno proganjaju građane, njihove susjede, članove obitelji i poslodavce.

‘Dajte novinari, otkrijte – čija je SVEA EKONOMI………………!!! Suci redom donose presude u njihovu izmišljenu korist’, komentar je jednog čitatelja.

SVEA EKONOMI, društvo s ograničenom odgovornošću, registrirano je u Zagrebu na adresi Avenija Većeslava Holjevca 40, a direktor ovog fantomskog društva je još famozniji Balazs Pados. Između ostalog društvo se bavi financiranjem komercijalnih poslova, uključujući izvozno financiranje na osnovi otkupa s diskontom i bez regresa dugoročnih nedospjelih potraživanja osiguranih financijskim instrumentima, engleski naziv- FORTFEITING.

Forfeiting je otkup dužničkih instrumenata i potraživanja. Potraživanja koja se otkupljuju moraju biti neopoziva, bezuvjetna i prenosiva. Otkupitelj potraživanja (forfeiter) otkupljuje potraživanja u 100%-tnom iznosu, umanjena za diskont i ugovorenu naknadu. Banke i drugi pravni subjekti s kojima su građani sklopili Ugovor bez njihove suglasnosti prebacuju svoja potraživanja na te tvrtke-fortfejtere.

Ova i druge fantomske tvrtke nisu ništa drugo do produžena bankarska batina, odnosno sredstvo za planski nastavak uništavanja svih građana bivših republika nakon što su im opljačkani novci iz banaka, uništena poduzeća i bagatelno odabranima (pro)dani resursi nakon čega su ostali bez svog vlasništva i bez posla. Naravno, rezultat toga je nemogućnost servisiranja svojih tekućih dugova što će u konačnici rezultirati gubljenjem domova za beznačajne novčane iznose. Takvih slučajeva već je bilo.Još jednom ćemo napomenuti da smo svi mi građani bivše Jugoslavije bili 98% vlasnici (u jednakom dijelu po glavi stanovnika-per capita ) svih banaka, tvornica, resursa…, a država je imala u vlasništvu 2% nekretnina. Protuustavnim preoblikovanjem ili pretvorbom privatnog vlasništvo u državno, bagatelno je (pro)dato naše vlasništvo odabranoj – novokomponiranoj eliti i njihovim sponzorima engleskim, njemačkim i američkim židobankarima.

Nakon što smo počeli upadati u dugove (nemamo posla, a živjeti se mora) donesen je zakon koji je omogućio dolazak ovih fantomskih tvrtki za utjerivanje dugova. Te ‘Agencije za naplatu potraživanja’ već dugo vremena protuzakonito ‘teroriziraju građane u svim republikama na način da njihov ‘rad’ više sliči na zastrašivanje, nego na ‘naplatu potraživanja’.

Koja je svrha agencija za utjerivanje dugova?

Rad agencija za utjerivanja dugova drže se pravila ‘sve što nije zabranjeno, dozvoljeno je’. Zato ni ne čudi činjenica da gotovo sve agencije za utjerivanje dugova imaju sumnjive vlasnike jer ”strani investitori”, u pravilu bjelosvjetski hohštapleri, u svim republikama bivše države godinama uživaju prešutne zaštite od bivše države i posluju iznad zakona.

U biti, Agencije za utjerivanje dugova ne mogu nam ništa, osim da nas uznemiravaju, zastrašuju i maltretiraju. To je njihova tehnika – zastrašuj i proganjaj dok god se dug ne isplati. Dodatno su motivirani da vas maltretiraju zbog velike zarade ukoliko dug naplate. A otkupili su ga za 20%!

Naime, hrvatski građani su 1991. godine glasovali za neovisnu državu Hrvatsku, a ne za Hrvatsku d.o.o. Isto tako za nastali dug hrvatski narod nikome ništa ne duguje! Duguje: 0,00 kuna (HRKn), 0,00 eura (EUR) i 0,00 dollara! Ne duguje ni hrvatska država RH nego Republika Hrvatska d.o.o. – to je pravni okvir u kojem danas živimo nakon što su ‘Jugosloveni’ (Josipović i Kosor) učlanili RH nedemokratskim načinom i protuustavno u Europsku uniju.

Republika Hrvatska je protuustavno i narodu iza leđa pretvorena u dioničko društvo s ograničenom odgovornošću, i sve kredite dizalo je poduzeće RH d.o.o. upisano u trgovački registar u Londonu, sa svojim brojem, (odnosno Ministarstvo financija d.o.o.), a ne hrvatska država Republika Hrvatska.

Dakle, sve što platite ovim fantomskim kućama plaćate vlasnicima Hrvatske d.o.o, a ne u proračun Republike Hrvatske. Jer ona ne postoji! Prosto rečeno oni su nam ukrali našu državu Hrvatsku za koju je naša mladost ginula i za koju je 1991 godine glasovalo 94,7% hrvatskih građana. Ti koji vas nazivaju za dugove produžena su ruka cionističke oligarhije koja nas i dalje pljačka,  lihvari, truju chemtrailsom, GMO-om, cjepivima, a počeli su i vodom.  

 


Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI