ZA NEVJEROVATI: Jutarnji list reklamira Oktoberfest u Novom Sadu!

screenshot

Stvarno je teško kada ostaneš bez sponzora pa se moraš spustiti na tako niske grane da reklamiraš događaj iz „komšiluka“

Nakon što im je glavni, i mislili su vječni sponzor Ivica Todorić i njegov Agrokor prestali plaćati oglase i reklame u Jutarnjem listu je očito nastala panika.

U očajničkom traženju novih sponzora otišli su toliko daleko da je na njihovim stranicama osvanula reklama za nadolazeći Oktoberfest ni više ni manje nego u susjednoj nam Srbiji, točnije u Novom Sadu.

Tako su u Jutarnjem preko pola stranice objavili oglas sa programom i pozivom na Novosadski Oktoberfest koji se 20. i 21. listopada održava u prijestolnici Vojvodine.

Stvarno je teško kada ostaneš bez sponzora pa se moraš spustiti na tako niske grane da reklamiraš događaj iz „komšiluka“.

Uglavnom to je njihova sramota, samo ne znamo što je sljedeće, možda reklama za obilazak spomenika majoru bivše JNA Tepiću? Ili možda uvijek atraktivna Kuća cvijeća i grob vječnog predsjednika propale Juge Josipa Broza Tita?Kako nas u Lijepoj našoj ništa ne treba čuditi, s nestrpljenjem čekamo nove oglase i reklame u vrlom nam Jutarnjem listu.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI