Bivši susjedi otkrili što je srpski povratnik radio prije rata! Nemaju lijepih riječi!

Screenshot

Između Srbina Dobrivoja Arsića i Hrvata Matka Škalamere došlo je do verbalnoga sukoba, a Arsić sada tvrdi da je bilo fizičkoga premlaćivanja i to zbog mržnje na nacionalnoj osnovi, prenosi portal Riječanin.

Jedan po jedan svjedoci su se redali pred riječkim tužiteljem. A počelo je prije tjedan dana u ovoj slijepoj ulici. Kako se doznaje, riječki HGSS-ovac Matko Škalamera parkirao je automobil. Pobunio se odmah stanar susjedne zgrade Dobrivoj Arsić tvrdeći da je zauzeo njegovo mjesto. Nakon natezanja, blokira ga kombijem.

Arsiću, makni kola, tako nešto u tom stilu je bilo, ne znam točno! Nije bilo spominjanja srpske majke sigurno, to bih čuo”, kaže očevidac Hrvoje Pavlinović.


Arsić, inače srpski povratnik izjavio je kako je uz psovke dobio i batina od više ljudi. Zvao je istu večer policiju, a sutradan otišao u Srpsko narodno vijeće.

“Što se tiče same kaznene prijave, znači mi smo je podnijeli protiv više nepoznatih počinitelja, nismo nikakvih saznanja imali o kojoj je osobi riječ”, kaže Milan Eraković, pravni savjetnik Srpskog narodnog vijeća.U to vrijeme Škalamera je s prijateljima gledao utakmicu Genta i Rijeke. U Belgiji je saznao da ga traži policija.

“On je bio osobno sa mnom u kombiju i još osam ljudi, kad smo došli na granični prijelaz on se uredno javio, mi smo zaustavljeni pet minuta, nastavili smo povratak kući, a on je tamo ostao i dan danas je lišen slobode”, kaže Ozren Fućak, prijatelj Matka Škalmere.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI