Bujanec: Višnja Pevec u slučaju pomilovanja pjeva za Kolindu?!

Vijest da bi predsjednica države mogla pomilovati osebujni bračni par – Zdravka i Višnju Pevec, gora je od najgoreg vica. Kada su išli pronevjeriti 27 milijuna kuna “nisu znali” da bi mogli završiti u zatvoru… Kada su na strane račune prebacivali milijune kako bi izvukli keš, mislili su da je to “normalno”. Zdravko je bio toliko pohlepan da je u jednom trenutku pomislio kako može uništiti sve hrvatske autoprijevoznike, a Višnja je bila uvjerena da će postati ‘pevaljka’! I tako je nastao jedan veliki hit, ali ne estradni, već medijski. A tko je nasjeo? Čini se Kolinda, piše na svojoj Facebook stranici Velimir Bujanec.

Iz samo predsjednici znanih razloga, valjda preko bjelovarske uredske veze, Kolinda ozbiljno razmišlja o pomilovanju bračnog para koji je, mora se priznati, znao prepoznati gdje je Kraljica Balkana tanka. Umjesto da ode 11 mjeseci u zatvor, što je ionako premalo (ako usporedimo nedjela sličnih tajkuna u Kolindi omiljenoj Americi) Zdravko Pevec mogao bi predsjednici upriličiti predizbornu feštu. A Višnja će 730 sati humanitarnog rada najvjerojatnije odraditi u kampanji – pjevajući za Kolindu! Ako i ne osmisle neki novi hit, dovoljna je ona stara: ‘Ti si sve što mi treba’. A predsjednica zna…

P. S. Pomilovanjem Pevecovih predsjednica šalje jasnu poruku: Ne isplati se pošten rad i poslovna etika kakvu prakticira nova uprava uspješno oporavljenog trgovačkog lanca, već je bolje uništavati tvrtke i ljude slati na ulicu! I onda se čudimo što nam mladi odlaze, zaključuje Bujanec.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI