(FOTO) HUMANITARNA AKCIJA: Udruga RUAH pomaže potrebitima u Hrvatskoj Kostajnici

Humanitarci skupljeni u udruzi RUAH još jednom su pokazali veliko srce i brigu za naše građane kojih se, na žalost, rijetko sjetimo.

Danas je spomenuta Udruga za nadolazeći Božić organizirala skupljanje hrane i kućnih potrepština za stanovnike Hrvatske Kostajnice. Akcija je organizirana u Samoboru, na glavnom gradskom trgu, gdje je bio postavljen štand Udruge.

Na spomenutom štandu Samoborci, i oni koji su došli iz drugih krajeva, ostavljali su mnoštvo namirnica koje će RUAH proslijediti potrebitima u Hrvatsku Kostajnicu.Inače, volonteri RUAH-a već su u protekla dva tjedna skupljali donacije i dolazili do njih gdje je god to bilo potrebno.

Ako niste znali, Udruga RUAH je humanitarna organizacija koja pomaže bolesnoj djeci, djeci s poteškoćama u razvoju i njihovim obiteljima. Između ostalog Udruga jednom godišnje vodi djecu i invalide u Međugorje na međunarodni susret invalida.

Geslo kojim se vode ovi humanitarci su glasovite riječi svetice Majke Tereze: „ Nije važno činiti velike stvari, nego male stvari s velikim srcem.“

Zato dragi naši stanovnici Lijepe naše pozivamo Vas da se ubuduće uključite u slične akcije, jer činiti dobro je najljepša stvar koju možete uraditi!

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI