Grdović odaslao poruku pučkoj braniteljici zbog Thompsona: “Radiš nered u Hrvatskoj…”

YouTube

Pučka pravobraniteljica Lora Vidović vrlo jasno i otvoreno progovara o problemima iz svog resora, a njezina izvješća otkrivaju i sve veću razinu opstrukcije njenog rada od strane državnih institucija.

Pravobraniteljica je u svom izvješću, ali i u pismu premijeru Plenkoviću navela kako “unatoč vrlo jasnoj praksi Visokog prekršajnog suda nadležne policijske postaje i uprave vrlo neujednačeno, ili uopće ne pokreću prekršajne postupke protiv počinitelja koji koriste simbole, znakove i pokliče proizašle iz NDH, a što je posebno vidljivo u dvije situacije”.

Kaže kako se jedna odnosi na korištenje pokliča “Za dom spremni” na koncertima Marka Perkovića Thompsona, ili u njegovoj komunikaciji putem društvenih mreža. “Naime, on je u najmanje četiri navrata – na koncertima i na svojoj službenoj Facebook stranici, od 2017. do 2019. uzvikivao, odnosno objavio navedeni poklič, a reakcija nadležnih policijskih postaja bila je u suprotnosti s praksom Visokog prekršajnog i Ustavnog suda, odnosno s Ustavom Republike Hrvatske”, istaknula je među ostalim Lora Vidović.

Nekima nije svidjelo, a među njima niti našem pjevaču Mladenu Grdoviću, koji se oglasio na Facebooku.Objavu prenosimo bez ispravaka, onako kako je napisana:

“Lora što si se uvatila Tompsona jednog običnog čovika sa Familijom .Radiiš nered u Hr. Pùsti da radè svoj posa Kolinda ,po mojojoj procjeni si ljubomorna ,a dalje ģadite Premijera Pleenkovica, nemogu oni rješit u jedan dan oni koji su usrali . Zato dobro se zamisli što bi ti u ovoj poziciji NAPRAVILA s pošttovanjem Grdovic Mladen”.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI